SilverDragons
Osoba która nie może się zjawić na spotkaniu Gildii albo wyjeżdża na dłuższy czas (np. wakacje, urlop) powinna napisać post w którym będzie zawarte:
Nick:
Termin:
Powód:
Na Przykład:
Nick: SaphirPL19
Termin: 27.04.2007r do 28.05.2007
Powód: Matura :)
P.S. Osoby które nie pokazują się na grze i nie napisały postu w tym dziale zostają uznane za nieobezne i zostają usunięte z Gildii
Adept
Nick: BladewiecznyLowc
Termin : od 30.07.2006 do xx.xx.xxxx
Powód: ja nie mogę grać bo mam tak zalaną klawiaturę że połowa przycisków mi nie działa :(i nie mogę logować się na grę :(:(:(: przepraszam za pismo :( :D
Post BladewiecznyLowc poprawiłem trochę ponieważ ciężko było się doczytać powodu.
Ostatnio edytowany przez SaphirPL (2007-07-30 12:58:05)
Witam!!!
Chcę powiadomić iż mnie nie będzie przez 2 góra 3 dni, czyli od 31.07. do 01. lub 02.08.07r., ponieważ idę na nocke i nie wiem jak będe wyglądać później :D :]
Pozdro dla wszystkich!!!
Deuido
Ostatnio edytowany przez Deuido (2007-07-31 14:30:32)
nick: Niguel
termin: od 1.08.2007 do bezterminowo
powód: nie działa ma Cabal
Nick: AZUMI
Termin: od 2-4 Sierpnia
Powód: Wyjazd...
Postaram się wrócić wcześniej żeby zdążyć na zebranie...
Ale niczego nie obiecuję...
Nick : Furionek
Termin : 05-06 sierpnia
Wyjazd w góry.
PS : Zeby było jasne, na pewno wezme ze sobą laptopa. nie jest on jakiś tam super mocny ale cabala uciągnie. Bardzo prawdopodobne ,że sobie czasem wejde na chwilke do gry więc żeby nie było nieporozumień.
Nick: SroqaPL
Termin: dzisiaj do 10.08
Powód: Palce mnie bolą, tyłek tez wiec musze troche odpocząć
P.S. Moze czasem wejde ale to malo prawdopodobne.
Powód posta: nie chce wyleciec z gildii :))
Edit: Doszla do mnie teraz pewna nieciekawa wiadomosc i obawiam sie ze przez ten weekend co premium bedzie ten nei zabardzo bede mogl grac.:'(
Ostatnio edytowany przez SroqaPL (2007-08-10 14:42:10)